Вітаю Вас Гість | RSS

Нерухомість в Львові без посередників

П`ятниця, 17.05.2024, 10:08
Нерухомість в Львові » Архів матеріалів

Продам земельну ділянку поблизу курорту Східниця в селі Новий Кропивник. Площа 0,25 га. Під'їзна дорога гравійна. Поблизу ліс і річка Стрий, хороший краєвид. Комунікації поруч. Дана ділянка не обмежена сервітутами. В даний момент вигідна пропозиція по причині подальшого об'єднання з м.Східниця в рамках децентралізації, через що нерухомість значно зросте в ціні.

Безкоштовні оголошення: земельні ділянки Новий Кропивник, продаж земельних ділянок в Новому Кропивнику |

Продається будинок з літньою кухнею, гаражем, стайнею, стодолою, півницею, чердаком, садом, городом та ін. Загальна площа ділянки 35 сотих. Опалення - котел та батереї, є вода і каналізація, туалет на вулиці. Будинок в доглянотому стані, є ремонт, велике озеленене подвір"я. За городом є річка.


ПРОДАМ Житловий будинок (котедж) загальною площею 185,9 кв.м. в селищі Запитів, Кам»янко-Бузького району Львівської області, 13 км від м. Львова (по Київській трасі). Котеджне містечко повністю загороджене та знаходиться під цілодобовою охороною. Площа земельної ділянки під будинком 0,0785 га (державний акт на право власності). Огороджений повністю суцільним парканом висотою 2,20 м, задняя і бокова сторони- цегляні стовпці з»єднані профнастилом, передня сторона – цегляні стовпці з»єднані мурованими піноблоками та оздоблені повністю з обох сторін природнім камeнем. Ворота автоматичні на пульті . В подвір»ї покладена бруківка 170 кв.м., є фундамент під літню кухню (або щось інше) та мангал, а також прокладено кабель на освітлення двору з бетонними стовпцями для монтування ламп. Внутрішні роботи: опалення та підігрів підлоги, розведені водяні труби, розведена проводка на світло, якісна внутрішня штукатурка з арматурою та армованою сіткою. Зроблена стяжка підлоги. Тераса облицьована морозостійкою плиткою. Перекриття-залізобетонне. Дах- металочерепиця, вікна-ПХВ. Неподалік котеджного містечка є ліс, а в безпосередній близькості від будинку є невеличке озерце. Ціна – 110 000 у.о. (можливий розумний торг). 

  


Будинок 200 м.кв. Новобудова (2014 рік буд.). Район ТВД (с/к Чемпіон), Церква. Цегляний, фундамент та перекриття-залізобетон (моноліт), металочерепиця, перегородки, стяжка. За проектом: 4-кімнати, 3-санвузла (спальня із окремим санвузлом, ще одна кімната із балконом) + вітальня з каміном + кухня + їдальня + гараж, котельна. Можливе перепланування. Комунікації (електрика, газ, центральне водопостачання) поруч. Допоможу у підключенні комунікацій. Ділянка -11 сот., на рівнині (25х44), гарний краєвид. 75 000 у.о. При потребі надішлю на е-mail фото та план будівлі


ПРОДАЄТЬСЯ квартира (від власника) м.Львів, вул. Мучна буд. 3 .- бічна Личаківської. Перший поверх. Австрійський трьохповерховий будинок, вхід з під’їзду, правильне планування. Євроремонт. Двухфункційний котел (новий). Дві квартири на поверсі. Три кімнати, загальна площа 86 кв.м., кухня вмонтована, ванна, санвузол; висота потолка- 3,3 м. м. Балкон зашклений (склопакети), з опаленням два виходи. Тепла підлога в усіх кімнатах, Частково меблі – Диван, холодильник , пральна машинка, посудомийна машинка. Закритий облаштований двір. Зовнішнє та внутрішнє утеплення стін, вікна – металопластик , решітки на всіх вікнах. Два паркомісця для автомобілів - під балконом та поряд (у дворі). Підвал- 16 кв. м , з ремонтом , опаленням, під квартирою. Ціна 108 000 у. о по курсу. Торг. 


Котедж(спарка на двох) в гарному районі Малечковичів. Недалеко від церкви. Котедж обжитий. Будований з цегли, всі комунікації підведені. Два повноцінні поверхи. Частково зроблені внутрішні роботи (підігрів підлоги на першому поверсі, оздоблення). Гарне планування, просторі кімнати, велика кухня. Можливі перепланування. Розглянемо обмін на квартири, різні варіанти. Ділянка + 5сот землі. 89 000y.o.

 

 


Продається 2-х кімнатна квартира у Сихівському районі, по вул.Хуторівка,34, 1-й поверх, 9-ти поверхового панельного будинку, загальна площа 49,5 м2. МП вікна, паркет, ізольовані кімнати. Встановлено усі лічильники, бойлер, відокремлено ванну кімнату та туалет. Від'єднано від ЦО. На вікнах грати, західна сторона. Можливо використовувати приміщення під офіс. Зручна локація, поряд дитячий садок, школа 96, ринок "Шувар". Пропозиція від власника. Приблизно. Оціночна вартість 50 т.$ можливий торг, розглянути пропозиції оренди під офіс або для проживання студентів (довготривала оренда)


Продам 1- кімнатну квартиру що знаходиться у Шевченківському районі (вулиця Генерала Грекова) Площа квартири 29,9/18,6/5,8 м. кв. 4/4 ц. Будинок австрійський цегляний з бетонними перекриттями,висота стель 2,8 м. До квартири належить комора (6,2 кв.м.) ,над квартирою горище при бажанні можлива надбудова кімнати, вікна виходять у затишний та охайний внутрішній дворик. Балкон відсутній але можна прибудувати (сусіди встановлювали ) наприклад до кухні напівкруглий балкончик у венеційському стилі та вечорами пити каву милуючись вогнями телевізійної вежі на Високому Замку). Опалення пічне (австрійська пічка що добре тримає тепло і не потребує великих обсягів газу навіть узимку).Можна встановити конвектор або камін при бажанні.Стан радянський житловий середній .Потребує ремонту.Планування:з коридорчика вхід у санвузол (суміщений) та кімнату , з кімнати в кухню.Таке планування трохи нагадує квартиру студію але у нас кухня це самостійне приміщення що дає можливість для цікавих дизайнерських рішень. У санвузлі встановлено бойлер. Також встановлені лічильники на газ та електрику . Комунальні невеликі . Квартира має привабливе розташування: 3 хвилини пішки до ТРЦ Форум, 5 хвилин пішки до Краківського базару, 10 хвилин пішки до Оперного театру.Зовім поряд знаходиться гімназія Престиж з поглибленим вивченням іноземних мов, дитячий садочок , універсальний спортивний зал, безліч магазинів. Квартира дуже підходить для здачі у подобовий винайм. Також дане житло сподобається людям що хочуть усе зробити на власний смак для комфортного та затишного проживання.Ми власники .З ріелторами та посередниками НЕ СПІВПРАЦЮЄМО. Ціна квартири 30 000 у.о. Торг можливий.


Продається земельна ділянка в смт. Новий Яричів, 20 км від Львова. Площа 12 сот, правильної форми 60 # 20. Хороше місце, газ та світло 30м. від ділянки! Поруч є ліс та річка, дерев'яний паркан. Є всі необхідні документи!!! Можлива допомога будівництва житла "під ключ". Ціна 4500$, можливий розумний торг!!!


Продається однокімнатна квартира 40м2 (чешка) 65тис. доларів (з відтермінуванням заселення) по вул. Круп'ярська 12 (бічна Личаківської) Шевченківський гай, на 5му поверсі, південна сторона, сонце з ранку і до кінця дня, великі панорамні МП вікна на всю стіну. Дуже тепла так як вона розташована між 2ма іншими квартирами. Дорогі вхідні броньовані двері. Ремонт зроблений 5 років тому, все замінено. лічильники встановлені на воду, світло. На газ лічильника я не встаноляв так як одна людина прописана і виходить дешевше, хоч тепер можна це встановити безкоштовно. Можливо в кухні потрібно зробити косметичну побілку (мені не везло з витяжками а 4ту я вже просто не встановлював, хоч вона нова лежить в кладовці) Балкон відсутній. Є підвал утепленний .Будинок в доброму стані з не великою площадкою перед домом і огороджений. Документи всі упорядковані, готові для продажу. Чудове сполучення. 3 трамваї , богато маршруток, 20хв пішки до центру. Винниківський базар в 6хв в низ по Личаківській пройтись, так само і до Шевченківського гаю в верх по нашій вулиці. Богато шкіл і дитячих садочків які також в 10, 15 хв. ходьби від дому. Церква Петра і Павла. Обмін на інше майно не цікавить - тільки продож! 


Продам або поміняю на м.Львів 3-х кімнатну квартиру на 2-му поверсі (всередині, небокова) 5-ти поверхового цегляного будинку. Квартира сонячна, після ремонту. Нова столярка, вікна - склопакети, підлоги -ламінат. Засклений балкон. Лоджія суцільна з кімнатою. Санвузол окремо. Кімнати роздільні, індивідуальне газове опалення, лічильники. Меблі в кухні з натурального дерева (ясен) під інд. замовлення. Наявність підвалу, парковки 
Загальна площа- 66,5 кв.м 
Салон-19,3 кв.м 
Спальня-10,7 кв.м 
Спальня-9,6 кв.м 
Кухня-9,0 кв.м 
Коридор-10,8 кв.м 
Поруч (видно з вікна) школа, дитячий садок, в будинку продуктовий та промисловий магазини. 
КВАРТИРА ЗНАХОДИТЬСЯ В МАЛЬОВНИЧОМУ МІСТЕЧКУ БІБРКА (20 ХВ МАШИНОЮ ЗІ ЛЬВОВА, хороша дорога) 
ТОРГ (При бажанніі меблі залишаються) Ціна договірна, розгляну всі пропозиції

  

 


Продам 1-но кімнатну квартиру або обміняю на 2-во кімнатну з моєю доплатою. На обмін або продаж пропоную однокімнатну квартиру 30 км/м в малоквартирному будинку з подвір'ям присадибною ділянкою та гаражем, в Залізничному р-ні вул бічна Городоцької за 15 хв їзди до центру міста. Квартира в хорошому стані з ремонтом, нові металопластикові вікна, металеві двері, поміняна проводка та сантехніка, проведено кап ремонт даху квартира на 2 поверсі, є балкон, навколо будинку велика прибудинкова територія, огороджена брамою, вулиця тиха, розширена інфраструктура

 

  


Продається 2 кімнатна квартира пл.100 кв.м. в новобудові в Брюховичах. найкраща квартира у всьому будинку! Будинок зданий в експлуатацію (є право власності), еліт-класу, якісне будівництво з екологічних матеріалів,своя територія з альтанками, дитячим майданчиком,індивідуальне опалення, своя свердловина на воду зрезервуаром, панорамні вікна, в будинку-ліфт, свій гараж в цокольному поверсі будинку(не парковка, а гараж) та кладова (розміром ½ гаража), поруч озеро. Будинок оточений предковічніми соснами, верхівки яких доходять до 7 поверху! Доїзд по викладеній бруківці. 
Кількість кімнат: 2 
Планування кімнат: ізольовані, 3 балкони + всі вікна панорамні 
Площа загальна, житлова, кухня: 90/37,5/28,2м. кв. 
Поверх / будинок / матеріал: 7/7ц 
Стан ремонту: встанговлено швейцарську сантехніку Geberit, броньовані вхідні двері та міжкімнатні двері ПАПА КАРЛО 
Опалення: індивідуальне + підігрів підлоги 
Водопостачання: проведено 
Готовність до продажу: є право власності на квартиру, гараж та кладову 
Ціна: 75 000$ 0672471188 Володимир власник! ТЕРМІНОВО 
Прохання посередникам не турбувати!! 


Земельна ділянка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Форма власності приватна, всі документи зроблені все приватизовано. Комунікації поруч, поруч вже будують люди будинки. 

Ціна ~ 8 500$


2 кімнатна квартира площа 43,7м2, 4п/5п в панельному будинку по вул. Яворицького. Кімнати ізольовані рознесені по обидві сторони коридору, сонячна сторона, світла, бойлер, залишаємо шафу купе на 3м (на всю ширину кімнати), кухню з меблями. Вид з вікна на зелену алею. Великий двір з дитячим майданчиком. Поблизу 100м дитячий садок та школа з стадіоном. Зручна транспортна розв'язка. 36 000$ 

  

  

  

  


Цегляний будинок. Загальна площа 77,9кв.м., житлова площа 48,1кв.м., 9/9 поверх, 4кімнати, кладовка, ванна і туалет окремо. Квартира обладнана балконом та лоджією. Є домофон, домашній телефон, інтернет. З обох сторін будинку є дитячі площадки. Близько садочок, поліклініка. Ціна 64 000 дол. Торг


Квартира на Стрийській, р-н Автовокзалу, цегла, 48/28/9, 2 кім, 1/9 пов, не кутова, кімнати ізольовані, нова сантехніка, лодж. засклена, в хорошому стані. Чудово підходить під комерційне приміщення. Без посередників!!! 

  


Продається цегляний будинок в селищі Глинець, Яворівського р-ну, 135 м2, 5 кімнат, кухня, євроремонт, конвертерне опалення, тепла вода, туалет, душ, гараж, 20 соток землі. Ціна договірна. Можливий обмін на Львів. Без посередників.

  

  


Цегляний будинок по вулиці Біберовича. 
Квартира з єврорем, новою сантехнікою, великий балкон, підвал, кладова. 
100м від будинку до школа та ВПУ. До садочка 600м. 
Фото кімнат вишлю по потребі. 
Продаж без посередників!


терміново продаєм однокімнатну квартиру в цегляному будинку, 9 поверх, дах недавно зроблений, заг площа 29,5, житлова 14, 8, кухня 6,1. хороший житловий стан, нові вікна і балкон, на балконі велика комірка, нові міжкімнатні двері, поцикльований паркет, постелено новий лінолеум, частково змінена сантехніка, туалет ванна разом. кухня залишається, за домовленістю залишимо також і інші меблі, пральну машинку і холодильник. ціна 26 тис. у.о. з реальним покупцем можливий торг

  

  


Продається будинок с. Луки Самбірського р-ну. (56 км. від Львова, 17 км. від Самбора) при трасі Самбір-Львів. 120 кв., 4 кімнати, мт. пл. вікна, деревяні двері, проведена вода, котел на газ та дрова, город 13 сот. Біля будинку криниця, побудована літня кухня і сарай. 

  

  

  

Безкоштовні оголошення: будинки Луки, продаж будинків в Луки |

2 кімнатна квартира площа 53м2, 8п/9п в панельному буд. по вул. Демнянська. Кімнати ізольовані, сонячна сторона, кондиціонер, бойлер, 2і шафи-командор, кухня з технікою. Вид з вікна на шкільний стадіон, 2 гаражних кооперативи 150м від будинку, дитячі та спортивні майданчики біля будинку , 2і школи та новий дитсадок. Тихо, затишно, хороші сусіди! 45 000 ує. Покупцю - оренда або продам гараж в кооперативі


Здам в оренду приміщення під магазин, офіс. Є туалет з рукомийником, кладовка. Вхід з вулиці та з двору. Бічна вул.Сахарова, район старого трамвайного парку. Всі дозволи. Електрика з заземленням та розводкою під багато споживачів (робилася під комп’ютерний клуб). 3-фазний струм, розрахункова потужність: 8 кВт. Два номери телефона. Плитка на підлозі. Опалення центральне. Газ є, але опломбований. Комунальні послуги оплачує Орендар

  

 

Безкоштовні оголошення: Оренда приміщень у Львові |

Вартість 15000$. 13x24м. Затишна. Всі комунікації поруч. На ділянці вода. Цільове призначення - садівництво (можливе переоформлення. можливе будівництво особняка (як садового з пізнішим переоформленням)). Під'їзд по грунтовій дорозі шириною 3 метри і довжиною 80 метрів (покласти бруківку буде коштувати 2000$)


Продається 2 кімнатна квартира 40/27/7 2/2 по вулиці Городоцькій (район Левандівського моста, жир комбінату). Цегляний будинок з дерев'яним перекриттям, горище (є можливість надбудови), поміняний дах. Правильне планування, високі стелі (3м), 5-ти камерні М/П вікна,металеві вхідні двері, поміняна сантехніка і труби, нова електропроводка, утеплена стеля і підлога, індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), квартира економна по ком. послугах. Відмінний житловий стан (капітальний ремонт зроблений рік тому), продається разом з меблями зробленими під замовлення, технікою. Є власний балкон з накриттям.Тихі сусіди, зручна транспортна розв'язка, вся потрібна інфраструктура. 45000$ Можливий обмін на будинок у Львові, або біля

  


1-о кімнатна квартира, Шевченківський р-н, вул. О.Бальзака (район пр-т Чорновола, поруч з новозбудованим ЖК "Бельгійське містечко"), 5/6 ц., новобуд. 10 років, 35,3/17,6/8 кв.м., 2-х функційний котел, всі ліч., м/п вікна, бр. вх. двері, хороший житл. стан, поруч супермаркет, базар, дит. садочки, школа, хороша транспортна розв'язка, 15 хв. пішки до центру міста, зелений район. Ціна - 34 000 у.о.


Земельна ділянка, площею 22,5 сотих, розташована в межех житлового кварталу, комунікації поруч. Можливе розмежування і торг. Знаходиться на відстані 10 км від м.Львів у селі Вороців. Інфраструктура села - магазини, середня школа, новозбудований народний дім, в якому є тринажерний зал. Є дитячий майданчик, міні дитсадок і гурток англійської мови


Продається будинок в с. Фалиш (біля Моршина (7 км), 70 км від м. Львів, вздовж міжнародної траси, поруч школа, церква), 240/80/19 кв.м. цегла, 2 поверхи + горище, підвал, 4 кім., кухня з коморою, санвузол в будинку, комора, балкон, гараж, господарська будівля (на фото 3), 20 соток приватизованої землі, сад, город, всі комунікації (вода - криниця з насосом), ТЕРМІНОВО, торг. 37 000 $

  

  

Безкоштовні оголошення: будинки Фалиш, продаж будинків в Фалиш |

Продається цегляний будинок в жилому стані в центрі села (250 м до магазину, церкви, школи). Металопластикові вікна,всі необхідні меблі для проживання, посуда. Газифікована, опалення: конвектори і п'єци. Колодязь на подвір'ї. Туалет на вулиці. Для комфортного проживання необхідно провести воду, дрібний косметичний ремонт. Біля будинку стайня, літня кухня, зимовий погріб,город (3 сот), сад (5 сот). Також додаються 3 земельні паї загальною площею близько 40 сот

  

  

  


Будинок під ключ - знаходиться в с.Підрясне,Яворівський район, Львівська область. Повнісью готовий до поселення нових власників. Будинок збудований у 2016р. новий, ніхто не проживав. Земля має 6 сот, сам будинок 167 кв. Є 2 поверха, на першому є зал, кухня, ванна, столова і окреме приміщення де стоїть котел 2 секційний, є камін; на 2 поверсі душова і 3 спальні. Навколо будинку є паркан і заїзд для машини, обкладено бруківкою. Є 2 великих балкона. У будинку проведено світло, газ, вода. Є скважена, каналізація центральна. Будинок збудований з керамзіт блоків. Населений пункт де знаходиться будинок обжитий, поблизу є магазин, заправка, їздить маршутка (1001). Відстань від села до Львова до 5км. Ціна 115000 дол.

  

  

   


Від власника. 
Продається квартира на вул. Головатого 1 з меблями та вбудованою технікою (варочна поверхня та духовка з білого гартованого скла MasterCook, витяжка Gorenje, посудомийна машина Bosch, пральна машина Electrolux). Броньовані двері, м/п вікна, абсолютно вся сантехніка нова (змішувачі Armatura, труби водопостачання та каналізації), лічильники води та світла. Підключено інтернет від Київстар. Свіжий ремонт з якісних матеріалів, утеплена підлога в кімнатах, підігрів підлоги в кухні, ванні та коридорі. Є засклений утеплений балкон. У спальні є гардеробна кімната розміром 2,5 м на 1,5 м. Дуже хороший район, поруч магазини, аптеки, дві школи, садочок, церква, поліклініка, районна адміністрація, зручний вихід на вулиці Виговського, Городоцьку та Любінську, хороше транспортне сполучення. Сусіди адекватні. Облаштована територія навколо будинку, паркомісце для автомобіля одразу напроти під’їзду. Квартира затишна, має хороший мікроклімат – взимку тепло, влітку прохолодно. Ціна: 46900 $, торг

 


½ будинку по вертикалі 95 кв.м. Будинок і земля 3 сотки приватизовані. Окремий вхід. Всі комунікації централізовані. Добрий стан. Потребує ремонту опалення. Капітальний фундамент і перекриття. Можливість надбудови. Подробиці по телефону. Ціна 77 000 у.о. можливий торг, терміново. 

 

   

   


Продається 1-кімнатна квартира в Пустомитах. 42/19,2/10,7 кв.м , 1/4 ц. будинок зданий в 2010р. В кімнаті паркет, решту підлоги - плитка, у кухні та ванній ел.підігрів підлоги, окреме опалення (2-функційний котел),балкон зашклений. Залишаються кухонні меблі, газова поверхня, холодильник, вся сантехніка, шафа-купе в коридорі. Вікна виходять на схід. Подвір’я будинку огороджене, є відеонагляд, дит. майданчик. Поруч церква, школа, продуктові та господарські магазини. До центру Пустомит 10 хв пішки. Гарне сполучення зі Львовом: маршрутки, електрички. 31 000 $


Терміновий продаж 1 кім .квартири 28,5 кв.м (житлова 18 кв.м, кухня 5 кв.м) + балкон (6м*1,10м) вхід з кухні на вул .Науковій 53. Цегляний будинок, 2 поверх,хороший ремонт, нові двері, домофон, інтернет, залишається шафа купе в коридорі, бойлер, кухня. Елітний район, зручне транспортне сполучення. Поряд знаходиться садочок, школа, багато магазинів, Ціна- 27000$. ВЛАСНИК. Реальному покупцю можливий торг!!!


Будинок (цегла 85 кв.м) біля букового лісу, на горбку, в живописній місцевості. 15 хв.до Сихова. Електрика, вода (власна свердловина), каналізація, кахельна піч на дрова, можливість проведення газу.Цокольний поверх: кладова, коридор,сауна, кімната відпочинку, душ і туалет.Все обкладено кахельною плиткою. Перший поверх: коридор (підлога кахель), кухняпідлога і стіни кахель), кімната (підлога дошкалакована, стіни побілка). Другий поверх:кімната на всю площу, можна розділити перегородкою.Оздоблена дерев'яною вагонкою. Кругом будинку - бруківка. Молодий сад, город, газон. земля-8 сот., все приватизоване, документи. Продається з меблями. Ціна 38000$ (торг можливий) 

  


Для поціновувачів затишку, гарних краєвидів та чистого повітря. Продам земельну ділянку: приватизована, є кадастровий номер, 16 соток по документах, фактично 20. Світло, газ - є, була вода на подвір'ї в колонці, треба ремонтувати. Гарне видове місце, що терасами спускається з гори: з одного боку гора з сосновим лісом,з іншого - дуже гарний краєвид. Приємні сусіди з одного боку лише будуються(фундамент на фото). Гарний сад, є яблуні, горіхи, вишні, виноград, дуже великий кущ калини, черешні. Будиночок під знос, є ще прибудова з каменю, яку активно розкрадають ласі на халяву, тому хочу якнайшвидше продати,дзвоніть, торгуйтесь, розгляну всі пропозиції. торг, на виплат, завжди можна домовитись. Ціна 10 тис. у.о.

 

 


Терміново продається ділянка (4.33 сотки) по вул. Бігова (бічна вул. Тракт Глинянський, район Кривчиць) в елітному районі, що активно розбудовується. Ділянка приватизована, має кадастровий номер, в наявності технічна документація. Поруч проходить громадський транспорт, доїзд до центру на авто - 10-12 хвилин. Є всі потрібні комунікації. У районі запроектовано розбудову інфраструктури, по сусідству активно будуються і вже проживають хороші, вельми поважні сусіди


184 м2, 2 балкони, червона цегла + облицювання білою, фасад оздобл. нат.каменем, з/б перекриття, покрівля – цинк, газ, світло-380, міський тел., криниця, розводка під опалення, 80% готовності, 8 сот. (держакт), огороджена. На ділянці капітальна госп. будівля, фруктові та декоративні дерева, 5 км від Львова (15 хв. – до центру Львова), асф. під'їзд, маршрутка "під домом", хороша інфраструктура, достойні сусіди. Власник, 58 тис. у.о., реальному покупцю хороший торг

 


Продам земельну ділянку під будівництво і обслуговування житлового будинку в селі Липники (поворот на Поршну). Ділянка прямокутної форми, свій заїзд, усі комунікації, затишний район, поруч нові будинки, асфальтований доїзд зі Стрийської траси. Кадастровий номер: 4623685500:03:001:0324 . Ціна: 30 000 $ Власник!!! 


Продаж трьохкімнатної квартири в м. Стрий по вул. Грабовецькій, 5 поверх 5 пов. будинку, заг. площа 63 кв.м, кімнати ізольовані, кухня 9 кв.м, санвузол роздільний, бойлер, засклений балкон, кабельне телебачення, інтернет. Вартість 29000$, можливий торг

Безкоштовні оголошення: квартири Стрий, продаж квартир в Стрию |

Будинок мурований з газоблоку, трьохрівневий: 1-й рівень- гараж+ господарські приміщення, 2-й житлові приміщення, 3-й житлові приміщення мансардного типу. Накритий металочерепицею. Підведений газ (всі документи). Земельна ділянка 7,5 сот. Гарне місце в районі поліклініки

  


Дачна ділянка 4 сотки з будинком" півторачка" 60м.кв. С.Суховоля, 5км від Львова, 500м від траси (заїзд від Конопниці) 16000$. Будинок з білої цегли 2кiмнати, кухня, балкон. Проведено світло. Ділянка правельної форми при вїзді в дачний кооператив, є сарай. Власник. Можливий торг

 


Яким чином оголошення може безкоштовно рекламуватися на головній сторінці сайту?

Перш за все, оголошення має бути опубліковане на сайті. Подавати оголошення мають право тільки зареєстровані користувачі. Після реєстрації Ви зможете добавити власне оголошення. Якщо воно не буде суперечити даним умовам, то Ваша пропозиція після перевірки модератором опублікується на головній сторінці сайту.

  

Для максимальної зручності, тепер користувачі можуть власноруч відправити запит на пришвидшення рекламної заявки за допомогою ... Читати далі »

Безкоштовні оголошення: реклама на головній сторінці |

Продаю 3=хкімнатну квартиру на вул. О. Довженка. 1 поверх 9-ти поверхового будинку. Розташована в тихому зеленому місці, поряд 3 школи, дитячий садок, супермаркети та ринки в 10 хв. пішки. М/П вікна, засклена лоджія (можливість зробити окремий вихід), дубовий паркет, броноьвані двері, бойлер, лічильники. Продається з меблями + дачна ділянка 4 ар. в селі В. Грибовичи. Ціна 70 тис. долл.


Продам котедж в Брюховичах (ПОЛЕ ЧУДЕС) в сучасному стилі,в ідеальному стані, 2 поверхи, 5 кімнат, кухня -студіо, монтовані кухонні меблі без побутової техніки, опалення трьох видів, котел+бойлер, сучасний тип батарей, загальна каналізація, скважина 65м, два санвузли вже з сантехнікою (грое) + меблі, великі сучасні вікна, кладова, котельня, інтер"єр виконаний в стилі лофт+скандинавський, охорона, інтернет, броківка на подвір"ї. В БУДІВНИЦТВО ВКЛАДЕНА ЛЮБОВ І ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДХІД .ПРЕКРАСНІ СУСІДИ!!!!!!! ЗАЇЗДЖАЙ І ЖИВИ!!!!!


Будинок розташований через дорогу від ринку Південний. Не біля дороги. Відмінна інфраструктура: поруч садочки, школи, два парки. Транспортна розв"язка просто супер. Квартира затишна та зручна, планування правильне, є простора лоджія. Загальна площа біля 54 кв.м. Капітальний ремонт проводився приблизно у 2008-2009 роках. Замінено все, вікна, двері (при чому вхідні дійсно броньовані), проводка, труби, сантехніка, батареї і т.д... Загалом із рідного залишений тільки паркет у кімнатах, який був у нормальному стані, та потім відреставрований. Кондеціонер LG ART COOL. Стіни утеплені по всій квартирі та лоджії. На лоджії встановлена віконна розсувна система. Реальна площа квартири більша, ніж вказано у документах. Є два підвали: один стандартний, другий подвійний. При продажі залишаються кухонні меблі та прихожа. Реальному покупцю дуже суттєвий аргументований торг. Дзвоніть, дивіться. Домовимося. Власник, без посередників і маклерських платежів.

  


Продається будинок та земельна ділянка у селі Чорнушовичі Пустомитівський р-н Львівська обл. Напрямок Тернопільська траса 20 км. від м. Львів 15 км. від м. Винники Будинок цегляний є газ і світло Стоять лічильники Для проживання непотребує значних капіталовкладень. Земля вісім соток. Є можливість підключення високошвидкісного оптичного інтернету. На подвірї цегляні комора, хлів, півниця. Будинок розташований у центрі села Навпроти школа. У селі будується великий клуб. Зручне транспортне сполучення. Маршрутки ходять чотири рази на день. Вартість 15000$ Можливий торг. Обмін нецікавить


Загальна площа 43м.кв. + кладовка навпроти квартири 4,6м2. Квартира знаходиться на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Простора кухня 12м2 з"єднана з заскленою лоджією, кімната 15м2, ванна-туалет 4м2. гардероб 2м2. Можливе перепланування у 2 кімнати за рахунок гардеробу. Будинок вже збудовано, готовий до здачі. Орієнтовно видача документів з 01.06.2016р. 0 цикл, стяжки, поштукатурені стіни, вхідні двері металеві добротні, вікна м.п., всі лічильники, підключений котел, встановлені батареї. Навколо будинку зроблене опорядження території, є місце для паркування авто. Продаж через переуступку майнових прав в офісі забудовника. Вартість 37500$


Продам незавершене будівництво (житловий будинок) у смт. Оброшино Пустомитівського району. Будинок двохповерховий із комунікаціями (вода, газ, електроенергія), центральна каналізація знаходиться поруч із земельною ділянкою. Будинок знаходиться на земельній ділянці правильної форми площею 11 сотих, при в'їзді в смт. Оброшино коло зупинки "Інститут". Навпроти сад, квартал обжитий. Всі інші деталі по телефону. Ціна адекватна, можливий обмін на квартиру у Львові з моєю доплатою (обмін на 3-ох і більше кімнатні квартири у галицькому або франківському районах Львова)


Продається добре розпланована квартира у цегляному будинку не кутова на 2 поверсі. 45 кв м. Квартира складається з коридору і зручної вбудованої кладової, роздільного санвузла, який можна об'єднати, кухня з великим вікном, і дві ізольовані кімнати, є можливість об'єднати меншу кімнату з кухнею і зробити американську простору кухню-їдальню. Спальня має засклений балкон. У власність входить також підвал! Квартира дуже сонячна і всі вікна виходять на приватну будинкову ділянку з зеленню. Квартира суха і ніколи не мала проблем з вологістю. Під'їзд на ключ, чистий. Квартира підійде як і сім'ям, та і студентам-працюючим. Поруч за 3 хв. відомі школи і садочки, супермаркет, продуктовий ринок, аптеки, банки, книжкові магазини, ресторани і паби. За 10 хв. пішки Південний ринок. Величезна вигода з добираням до центру, вокзалу, аеропорту - всього за 10 - 15 хв. Зупинка маршрутки буквально під домом, а до тролейбуса 5 хв. Район тихий, зелений і є все необхідне. Квартира ВІЛЬНА!!!! у житловому стані з меблями і деякою технікою!!! Ціна 39 тис. у.о.Серйозний продаж від власника, торг. Всі документи і проплачені рахунки без жодних підводних каменів. Приходьте дивитися


« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 36 37 »